Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятниця, 21 жовтня 2022 р.

      Вітання, бібліогурманчики!  Сьогодні наше бібліокафе в рамках Свята української книжки пропонує до дегустації витончену книгостраву -  повість одного з найулюбленіших письменників української дітвори Івана Андрусяка "Вісім днів із життя Бурундука". 
     Іван Андрусяк - відомий український письменник, поет, редактор і видавець, літературний критик і перекладач. Народився 28 грудня 1968 року на Гуцульщині. Навчався в Івано-Франківському державному педагогічному інституті, згодом в в Українській академії державного управління при Президентові України та The University of North London. 
     Працював редактором і журналістом. На сьогодні головний редактор і один із засновників дитячого видавництва  "Фонтан казок".  Найвідоміші дитячі твори автора: "Третій сніг", "Стефа і Чакалка", "Зайчикове різдво", "Пінгвінік", "Зайчикова книжечка", "Нижче і нижче, і нижче у море", "Морськосвинський детектив", "Нижче і нижче, і нижче під землю", "Кабан дикий - хвіст великий", "Хто боїться зайчиків", "Усі пригоди Бурундука" та інші.
      Повість "Вісім днів із житття Бурундука" сповнена іскрометного гумору і тонкого розуміння дитячої психології,  історія про реальні проблеми, які хвилюють сучасних школярів. 
     Кому ж не хочеться бути героєм класу, а може усієї школи? Краще від інших стрибати через козла і лазити по канату, забивати хвацькі голи й не боятися навіть директора… Тоді хлопці завжди братимуть тебе в команду, а головне – ніхто з тебе не насміхатиметься й не називатиме образливим прізвиськом. А може, навіть ота задерихвістка з паралельного класу – кісочки-бантики-сюсі-пусі – зверне увагу… Але на що ти готовий для того, щоб усього цього домогтися?!
     Гадаємо, що повість І. Андрусяка «Вісім днів з життя Бурундука» можна читати і дітям, і дорослим. Дітям – для розваги, а дорослим – для поліпшення настрою, кращого розуміння поведінки своїх дітей, а особливо для повернення, хоч на мить, у своє дитинство, де все просто й весело.
     Щиро радимо всім продегустувати цю книгу! 


Немає коментарів:

Дописати коментар